ETIL ALKOHOL
CAS No: 64-17-5

Etil alkohol premium kvaliteta je kukuruznog porekla koji se dobija nakon složenog postupka odabira kukurznih zrna, mešanja, fermentacije i destilacije smeše da bi se dobio visokokvalitetni proizvod. Etanol se dobija preradom kukuruza ili pšenice, što ga čini pogodnim za upotrebu u mnogim industrijama poput farmaceutske, prehrambene, kozmetičke, parfimerije i drugih namena.

Zbog toga naši klijenti dolaze iz svih pomenutih industrija, a njihovi renomirani brendovi govore o postignutom uspehu. Zato sa ponosom ulazimo u zajedničku saradnju sa svakim od njih kako bismo ih pratili na putu uspeha i kvalitetnim sirovinama doprineli njihovom uspešnom poslovanju.

Kako bi do Vas stigao etil alkohol premium kvaliteta koji nudimo na tržištu Srbije, posebnu pažnju pridajemo i dezinfekciji IBC kontejnera u kojima se etil alkohol transportuje i skladišti. Čišćenje se odvija najnovijijm kerscher mašinama koje stvaraju vruću vodu, uz dodatne antiseptik preparate i uz korišćenje tzv. roto glave za pranje unutrašnjosti kontejnera, čime postižemo apsolutnu čistoću kontejnera. Nakon svake isporuke ovaj proces čišćenja se ponavlja.

Premium kvalitet Erak Trade etil alkohola potvđuje zvanični sertifikat, ali i svakodnevne analize, jer se iz svake cisterne obavezno uzima uzorak koji se šalje u Enološku stanicu Vršac, koja je u državnom vlasništvu i koju zakonski propisi države Srbije prepoznaju kao merodavnu.